Čime se bavimo?

hero image

Projektiranje i savjetovanje

Vrsta zaslona? Veličina? Tehnologija? Montaža? Položaj? Hardver? Svi vaši odgovori na jednom mjestu. Naš iskusni tim spreman je pomoći s vašim projektom digitalnog oglašavanja.

Audio i video podešavanje

S više od 1000 instalacija u Hrvatskoj i šire, unutarnje/vanjske, integracije u sistemske dvorane, folije za ekrane osjetljive na dodir i više, imamo iskustva u rješenjima za digitalno oglašavanje.

Održavanje

Pružamo održavanje za sve proizvode i instalacije, prilagođavajući ugovore o razini usluge (SLA) kako bi zadovoljili potrebe klijenata. Održavanje je dostupno u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu.

Integracije

Naš razvojni tim može integrirati sustav Digital Signage s vašim web servisima, raznim API-jima, redomatima, listama za razmjenu, bazama podataka te različitim hardverom i softverom.

Zvuči li vam ova usluga kao nešto što trebate? Kontaktirajte nas za suradnju.

Hardversko digitalno oglašavanje

LFD Ekrani

Distributeri smo brandova: NEC, LG, Philips, Sony i Samsung. No, prema potrebi možemo ponuditi i druge. Nudimo usluge konzaltinga, instalacije, upravljanja i održavanja svih vrsta profesionalnih LFD (Large format display) ekrana: indoor, semioutdoor, outdoor. Dimenzija od 5“ do 100“.

Video zidovi i kontroleri

U ponudi imamo video zidove renomiranih proizvođača najviše kvalitete, isti su dostupni s različitim dimenzijama okvira (bezel). Prema potrebama savjetujemo odabir optimalnog rješenja za vaš digital signage projekt te smo u mogućnosti ponudi instalaciju, integraciju i održavanje. Također u ponudi imamo napredne kontrolore video zidova Userful te stropne, zidne i izvlačne nosače.

Totemi

Nudimo toteme raznih proizvođača, te po potrebi razvijamo toteme prilagođene vašim potrebama. Imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, instalaciji i integraciji svih vrsta indoor i outdoor totema.

Redomati

Nudimo touch screen i mehaničke toteme raznih proizvođača s integriranim termo printerom te po potrebi razvijamo toteme prilagođene vašim potrebama. Imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, instalaciji i integraciji.

Projektori

U ponudi imamo projektore NEC, LG, Optoma. U mogućnosti smo vam ponuditi savjetovanje, održavanje, instalaciju.

Stanica za punjenje

Nudimo Dbox vlastito rješenje za digitalno oglašavanje te punjenje do 8 različitih mobilnih uređaja.

Photobooth

Photobooth je proizvod za izradu selfi-čestitki koje se potom mogu poslati na željenu email adresu. Sastoji se od mini PC-a, ekrana, kinect kamere te softvera koje ga pokreće.

VR i AR

U mogućnosti smo vam ponuditi razna rješenja za proširenu stvarnost (eng. Augumented Reality – AR) i virtualnu stvarnost (eng. Virtual Reality – VR). Ono što se ponekad doima kao bezazlena igra, u stvari je odličan marketinški alat čiji se potencijal sve više počinje koristiti.

Softver Digital Signage

RDS CMS

RDS CMS – vlastito softversko rješenje koje razvijamo u kontinuitetu više od 10 godina. Radi se o naprednom sustavu za centralnu distribuciju reklamnih i info sadržaja na udaljene lokacije putem interneta. Glavne odlike našeg softvera su brzo i jednostavno upravljanje cijelom mrežom, te mogućnost izrade kompleksnih programskih šema i napredno popunjavanje i osvježavanje play lista. Obzirom da se radi o vlastitom rješenju u mogućnosti smo ponuditi prilagodbe sustava prema potrebama klijenta.

Stvaratelj sadržaja

Glavni izazov digitalnog oglašavanja je kreiranje sadržaja. Klasično od potrebe, do izrade sadržaja je dug put. Naše rješenje skraćuje taj put te troškove izrade reklamnog sadržaja. Predefinirani template koje sadrže smjernice vašeg korporativnog identiteta se ugrađuju u naš softver te vama omogućavaju brzu izradu promotivnog sadržaja.

Interaktivne touch aplikacije

Izrada touch aplikacija prema potrebama klijenta. Nudimo savjetovanje, dizajn, programiranje te integraciju s vašim postojećim sustavima. Bilo da vam je potrebna igrica, info vodič, loyaliti program i dr. obratite nam se s povjerenjem.

Rješenja za upravljanje redovima

U slučaju da vam posao trpi zbog gužve i nerada u vašoj čekaonici na pravom ste mjestu. Naše rješenje je korisnički orijentirana web aplikacija koja omogućava statističke analize nad poslovnim procesima i šalterima, praćenje i evidenciju radnog vremena. Omogućava trenutno informiranje putem obavijesti o statusu u čekaonicama (SMS, PUSH notifikacija, e-mail)

Iskustvo kupaca

U slučaju da vam posao trpi zbog gužve i nerada u vašoj čekaonici na pravom ste mjestu. ITT odnosno Instant TellTale (eng. Tužibaba) je alat za kontinuirano ispitivanje neposrednog korisničkog iskustva za vrijeme i nakon korištenja usluge te za provedbu periodičnih ciljanih anketa. Omogućuju brze reakcije na zahtjeve, potrebe i percepcije klijenata.

Od izrade strategije do realizacije.

Započni sada
Pošaljite upit