Politika privatnosti

Prikupljanje podataka

Možemo prikupiti osobne identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada Korisnici posjete našu stranicu, registriraju se na Stranici, daju narudžbu, pretplate se na bilten, odgovore na anketu, ispune obrazac , te u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje činimo dostupnima na našoj stranici. Od korisnika se može tražiti, prema potrebi, ime, adresu e-pošte, poštansku adresu, telefonski broj i podatke o kreditnoj kartici. Međutim, korisnici mogu anonimno posjetiti našu stranicu. Prikupit ćemo osobne identifikacijske podatke od Korisnika samo ako nam dobrovoljno dostave takve podatke. Korisnici uvijek mogu odbiti dati osobne podatke za identifikaciju, osim ako ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane sa Stranicom.

Kako koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo u razne svrhe, uključujući ali ne ograničavajući se na:

  1. Kroz proces analize ponašanja korisnika, pažljivo ispitujemo interakcije, obrasce i angažmane korisnika na našoj web stranici sa sveobuhvatnim ciljem kontinuiranog poboljšanja ukupne funkcionalnosti i prilagođenosti korisnicima naše platforme, kao i usavršavanja i optimiziranja raspona usluge koje nudimo kako bismo bolje zadovoljili različite potrebe i sklonosti naših cijenjenih Korisnika.
  2. Naša predanost personalizaciji korisničkog iskustva nadilazi puku interakciju na površinskoj razini; uključuje zamršen proces snimanja, pohranjivanja i korištenja korisničkih preferencija i postavki za stvaranje prilagođenog i besprijekornog putovanja za svakog pojedinog korisnika. Pažljivim prikupljanjem i čuvanjem ovih neprocjenjivih informacija, cilj nam je osigurati da svaka interakcija Korisnika s našom platformom bude jedinstveno izrađena i visoko personalizirana, potičući na taj način dublji osjećaj povezanosti i zadovoljstva.
  3. Iskorištavajući bogatstvo podataka prikupljenih iz korisničkih interakcija, preferencija i povijesti pregledavanja, koristimo sofisticirane algoritme i analitičke alate za precizno određivanje i isporuku ciljanih oglasa koji odjekuju specifičnim interesima, preferencijama i ponašanjima naših korisnika. Ovaj strateški pristup ne samo da povećava relevantnost i učinkovitost prikazanih oglasa, već također osigurava da se korisnicima prezentira sadržaj koji je usko usklađen s njihovim osobnim ukusima i preferencijama, čime se poboljšava njihovo cjelokupno iskustvo pregledavanja.

Kolačići

Naša web stranica može koristiti “kolačiće” za poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačić je mali dio podataka koji se šalje s web-mjesta i pohranjuje se na korisnikovo računalo putem web-preglednika korisnika dok korisnik pregledava. Kolačići su osmišljeni kao pouzdani mehanizam za web stranice za pamćenje informacija poput stavki dodanih u košaricu za kupnju ili za bilježenje korisnikove aktivnosti pregledavanja. Korisnici imaju opciju prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali korisnici obično mogu promijeniti postavke preglednika kako bi odbili kolačiće ako žele. Međutim, to može spriječiti korisnike u potpunom iskorištavanju funkcionalnosti web stranice.

Zadržavamo pravo ažuriranja ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Korisnici se potiču da često provjeravaju ovu stranicu radi eventualnih promjena. Korištenjem ove web stranice, korisnici izražavaju svoje prihvaćanje ove politike. Ako se korisnici ne slažu s ovom politikom, nemojte koristiti našu web stranicu.
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, praksi ove stranice ili vašem poslovanju s ovom stranicom, kontaktirajte nas na realpixel@gmail.com.

Od izrade strategije do realizacije.

Započni sada
Pošaljite upit