O Nama

hero image
Što radimo?

Pomažemo robnim markama u širenju njihovog dosega i prenošenju svojih narativa globalnoj publici.

Prava rješenja u brojevima

Našim klijentima dajemo prioritet iznad svega, njegujući svaki odnos s nepokolebljivom predanošću i tretirajući svakoga s jednakim entuzijazmom bez obzira na veličinu. Od 2007. osnažujemo klijente da povećaju prodaju i poboljšaju komunikaciju s rješenjima za digitalno oglašavanje. Trenutačno upravljajući s više od 1200 ekrana, 900 playera, 40 video zidova i 130 totema, svoje usluge širimo diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i cijele EU.

Kakav je naš pristup?

Naše tehnologije odlikuju se brzinom, jednostavnošću i intuitivnim dizajnom. Vjerujte nam za maksimiziranje profita; predani smo nadmašivanju očekivanja u svakoj fazi projekta. Naš fokus na kvalitetu i pozornost na detalje osiguravaju trajne rezultate visokog kalibra prilagođene vašim potrebama. Sa strašću za inovacijama, neprestano poboljšavamo našu ponudu marljivim istraživanjem, držeći korak ispred tržišnih trendova i povratnih informacija klijenata.

image

Digital Signage rješenja

Definiramo i razvijamo rješenja

Zajedno, hardverski i softverski proizvodi za digitalno označavanje osnažuju tvrtke da očaravaju gledatelje zadivljujućim vizualnim prikazima, ciljanim porukama i personaliziranim iskustvima, u konačnici podižući svijest o robnoj marki i povećavajući angažman kupaca.

Hardverska digitalna rješenja

Zasloni visoke razlučivosti, interaktivne ploče osjetljive na dodir i robusni uređaji za reprodukciju medija koji mogu isporučiti dinamičan sadržaj.

Softverska digitalna rješenja

Intuitivna sučelja za stvaranje sadržaja, planiranje i praćenje u stvarnom vremenu.

Od izrade strategije do realizacije.

Započni sada
Pošaljite upit